Κεδίκογλου: Φανατικός της κρατικοδίαιτης οικονομίας ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Φανατικός της κρατικοδίαιτης οικονομίας ο ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου: Φανατικός της κρατικοδίαιτης οικονομίας ο ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος κύκλος σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση άνοιξε με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις επενδύσεις στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντά στα περί «ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων ο Σαμαράς» με μια σκληρή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η εχθρότητα της Κουμουνδούρου «προς τους ιδιώτες επενδυτές είναι γνωστή. Επανειλημμένα έχει απειλήσει ότι θα τους διώξει. Τώρα προτείνει και τη μεταφορά οργανισμών από το κράτος στο κράτος».

«Φανατικός της κρατικοδίαιτης οικονομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι το μοντέλο του κράτους - επιχειρηματία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, πλην της Β. Κορέας, της Κούβας και της Βενεζουέλας του "φίλου" Τσάβες» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ