Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα προκύψουν νέες προτάσεις για συνεργασίες. Μην εμπιστεύεστε τον οποιανδήποτε και ιδιαιτέρα άτομα που σας έχουν απογοήτευση και στο παρελθόν. Οργανωθείτε καλύτερα και εξετάστε αναλυτικά τα επόμενα σας βήματα. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Ταύρος

Απλά θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οι υπόλοιποι αφήστε τα σημαντικά για αργότερα και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για αναδιοργάνωση ή για ξεκούραση και διακοπές. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να προβληθείτε στο ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον, που θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη.

Δίδυμοι

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Μην είστε απόμακροι φίλοι μου. Προσέξτε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από αυτήν τη λάθος συνεννόηση ειδικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

Καρκίνος

Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν και να σας δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Στα οικονομικά σας κάντε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με το ταίρι σας και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, «ζωντανεύοντας» το παλιό σας πάθος. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Λέων

Δείξτε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα πάρετε την επιβράβευση που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε. Κάντε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που είναι σημαντικοί και χρήσιμοι για τα σχέδιά σας. Ο οικονομικός τομέας φαίνεται ότι αποσπά την προσοχή σε αρκετούς από εσάς το τελευταίο διάστημα. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες.

Παρθένος

Θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος, σε υποθέσεις που σας εμποδίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως εσείς ακριβώς θέλετε. Θα πρέπει όμως να προσέξτε γιατί ενδέχεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους συνεργάτες σας, επειδή ξέρετε ότι είστε πάρα πολλοί καλοί στη δουλειά σας και οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί. Παράλληλα θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να λειτουργείτε με λογική, γιατί θα σας αναθέσουν νέες υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Παρόλα αυτά εάν κινηθείτε με σύνεση και σοβαρότητα θα καταφέρετε να βρείτε συμφέρουσες λύσεις στα όποια οικονομικά ζητήματα αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και να μην τις αφήνετε να διογκώνονται.

Ζυγός

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Μετά από μια πιεστική περίοδο που περάσατε τώρα θα έχετε μπροστά σας ευκαιρίες και θετικές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Προσέξτε να μην έρθετε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας, διανύετε μια περίοδο στην οποία τα έξοδα θα είναι πολύ αυξημένα και τα έσοδα σας δεν θα μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να επεκταθείτε βάζοντας σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε. Μην ξεχνάτε ότι διαδοχικά όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε με ταχύτητα τώρα που ευνοείστε προκειμένου να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις και να κάνετε νέες συμφωνίες ή να κλείσετε αυτές που εκκρεμούν.

Τοξότης

Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας. Εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας και δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν. Θα κινηθείτε πιο άνετα καθώς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλές υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει και θα επαναξετάσετε ορισμένα από τα σχέδια σας. Μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή ακόμη και αγορές ή πωλήσεις της ακίνητης περιουσίας δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβούν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε.

Αιγόκερως

Ανατροπές, εντάσεις, υπερβολές αλλά και λάθη είχαν την τιμητική τους. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξαναβρεί την χαμένη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό σας τομέα. Στη δουλειά σας τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι όπως έχουν και εσείς καλείστε να μην κάνετε καμία κίνηση αφού δεν είναι κατάλληληλ περίοδος για αλλαγές ή καινούργια ξεκινήματα.

Υδροχόος

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε σταθερή σχέση θα πρέπει να είσαστε τυπικοί και να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε στο ταίρι σας. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και εξετάστε αναλυτικά τις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Ιχθείς

Περιορίστε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευρίζεστε χωρίς αποτέλεσμα. Προχωρήστε με μέτρο και προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι αρκετά καλά και όσοι είχατε κάποια προβλήματα το προηγούμενο διάστημα τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Σχέδια που έχουν σχέση, με έναν έρωτα, με τα παιδιά ή με τα επαγγελματικά, καθυστερούν το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει περιοριστή την αισιοδοξία σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ