Επεισόδια και ξύλο αντιεξουσιαστών - ΜΑΤ έξω από τη Βίλα «Μαρία Κάλλας» [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια και ξύλο αντιεξουσιαστών - ΜΑΤ έξω από τη Βίλα «Μαρία Κάλλας» [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχες σώμα με σώμα ξέσπασαν μεταξύ ομάδας μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και των δυνάμεων των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά εκεί όπου μέχρι πρότινος υπήρχε κατάληψη στο κτίριο όπου έζησε η Μαρία Κάλλας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ομάδα διακοσίων ατόμων κινήθηκε από τον χώρο του Πολυτεχνείου πιθανότατα με στόχο την ανακατάληψη του κτιρίου και τη στιγμή που επιχειρούσαν να ανοίξουν την πόρτα εισόδου επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ και τους απομάκρυναν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Στη συνέχεια σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα μέχρι οι συγκεντρωμένοι να χωριστούν σε δύο ομάδες και να απομακρυνθούν από το κτίριο.

Η Πατησίων παραμένει κλειστή με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, συνελήφθη ένας άνδρας εναντίον του οποίου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 49 προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίλα «Μαρία Κάλλας» τελούσε υπό κατάληψη μέχρι περίπου πριν από ένα μήνα όταν δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στο κτίριο και απομάκρυναν τους καταληψίες.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ