Από την Κόλαση στον Παράδεισο ο Ολυμπιακός-Νίκη με 82-87 επί της Κίμκι - iefimerida.gr

Από την Κόλαση στον Παράδεισο ο Ολυμπιακός-Νίκη με 82-87 επί της Κίμκι

Από την Κόλαση στον Παράδεισο ο Ολυμπιακός-Νίκη με 82-87 επί της Κίμκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την τρικυμία του πρώτου ημιχρόνου και αφού βρέθηκε να χάνουν μέχρι και με δεκατρείς πόντους οι παίκτες του Ολυμπιακού αντεπιτέθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο κατακτώντας τη νίκη και έχουν, πλέον, το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς, δεν δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον Πλάνινιτς που έκανε ότι ήθελε σερβίροντας στους συμπαίκτες του, αλλά και εκτελώντας, με αποτέλεσμα η Κίμκι να κρατάει σταθερό προβάδισμα.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την άμυνα των ερυθρολεύκων να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο και ταυτόχρονα η αστοχία στην επίθεση οδήγησε τη ρωσική ομάδα στο εύκολο 43-35 του ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το πάρτι συνεχίστηκε με την Κίμκι να φθάνει τη διαφορά στους 13 πόντους (50-37) και κάπου εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού αφυπνίστηκαν και με μπροστάρηδες τους Χάινς και Σπανούλη ψαλίδισαν τη διαφορά.

Με καλό περιφερειακό σουτ και τον Χάινς να βάζει τους αντιπάλους στα καλάθια ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά έξι λεπτά πριν από τη λήξη και δεν ξανακοίταξε πίσω, κατακτώντας τη νίκη με 82-87 και βάζοντας πλώρη για την επόμενη φάση.

Σημειωτέον ότι η πανίσχυρη Κίμκι είχε να χάσει δύο χρόνια στο απόρθητο κάστρο της.

Tα δεκάλεπτα: 23-19, 43-35, 60-54, 82-87

Κίμκι: Ογκουστιν 7, Φριτζόν 5, Κόπονεν 8, Βιάλτσεφ, Λόντσαρ 19 (9ρ), Ρίβερς, Μόνια 4, Πλάνινιτς 17 (13ασ), Ντέιβις 20 (9ρ).

Ολυμπιακός: Χάινς 19 (6ρ), Λο 5, Αντιτς 11, Σπανούλης 19 (7ασ), Περπέρογλου 1, Σερμαντίνι 4, Σλούκας 10, Πάουελ, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 13, Κατσίβελης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ