Ανήλικοι στην Αμαλιάδα βίασαν συμμαθητή τους και το κατέγραψαν σε βίντεο - iefimerida.gr

Ανήλικοι στην Αμαλιάδα βίασαν συμμαθητή τους και το κατέγραψαν σε βίντεο

Ανήλικοι στην Αμαλιάδα βίασαν συμμαθητή τους και το κατέγραψαν σε βίντεο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πέντε χρόνια εκδικάζεται η τραγική υπόθεση βιασμού ανηλίκου από τρεις συμμαθητές του οι οποίοι, μάλιστα, βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους.

Το περιστατικό συνέβη το 2008 στην Αμαλιάδα, όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα και η μητέρα του, ο ένας από τους επίσης ανηλίκους μαθητές είχε σεξουαλική πράξη με τον συμμαθητή τους, την οποία κατέγραφαν με το κινητό τους και οι άλλοι δύο.

Μάλιστα, το βίντεο κυκλοφόρησε τις επόμενες ημέρες σε όλη την πόλη, με αποτέλεσμα το παιδί να αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.

Η υπόθεση «πάγωσε» για τα επόμενα χρόνια και η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε μόλις τώρα. Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, βάσει του πορίσματος, παραπέμπονται σε ανάκριση.

Οι ανήλικοι επρόκειτο να απολογηθούν την Πέμπτη, αλλά ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ