Αναβλήθηκε για την Τρίτη η δίκη του Πιστόριους – Ξέσπασε σε λυγμούς ο αθλητής - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε για την Τρίτη η δίκη του Πιστόριους – Ξέσπασε σε λυγμούς ο αθλητής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβολή για την Τρίτη πήρε η δίκη του Οσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στίνκαμπ, με τον 26χρονο παραολυμπιονική να παραμένει έως τότε κρατούμενος σε αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια.

Ο Πιστόριους κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε τους δικαστές να κάνουν λόγο για φόνο εκ προμελέτης. Η πλευρά του 26χρονου αθλητή κατέθεσε αίτηση να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, η οποία θα εκδικαστεί την Τρίτη, ενώ σύμφωνα με τον Guardian η απόφαση να παραμείνει ο Πιστόριους κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε και το βράδυ της Πέμπτης, πάρθηκε με το σκεπτικό ότι είναι διάσημος και όχι εξαιτίας της αναπηρίας του.

Αναβλήθηκε για την Τρίτη η δίκη του Πιστόριους – Ξέσπασε σε λυγμούς ο αθλητής | iefimerida.gr 0

Εφόσον καταδικαστεί ο Πιστόριους με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, θα εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η φωτογραφία ενός αστυνομικού να κρατά το όπλο της δολοφονίας σε ένα φάκελο αποδεικτικών στοιχείων.

Αναβλήθηκε για την Τρίτη η δίκη του Πιστόριους – Ξέσπασε σε λυγμούς ο αθλητής | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ