Tα Big Fat Greek Restaurant επεκτείνονται στην Αμερική [βίντεο] - iefimerida.gr

Tα Big Fat Greek Restaurant επεκτείνονται στην Αμερική [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι «Οpa time», λένε στα ελληνικά εστιατόρια με το όνομα που παραπέμπει στην διάσημη ταινία της Νια Βαρντάλος. Τα Βig Fat Greek Restaurant, μετά την Αριζόνα, μόλις κατέφθασαν και στο Σικάγο προκαλώντας κοσμοσυρροή.

Tα Big Fat Greek Restaurant επεκτείνονται στην Αμερική [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ήδη υπάρχουν καταστήματα της αλυσίδας σε Καλιφόρνια, Νιού Μέξικο, Κολοράντο και Κάνσας. Όλα ξεκίνησαν το 2003, από το πρώτο Big Fat Greek Restaurant που άνοιξαν στην Αριζόνα δυο βετεράνοι στο χώρο της εστίασης. Στόχος τους ήταν να μυήσουν τους Αμερικάνους στην αυθεντική ελληνική κουζίνα και στο ελληνικό κέφι. Και το κατάφεραν, με κάποιες υπερβολές φυσικά που αγγίζουν ίσως το κιτς (κυρίως στην ιστοσελίδα των εστιατορίων).

Το μενού έχει όλα τα must της ελληνικής κουζίνας, κυρίως όπως την αντιλαμβάνονται τα τουριστικά εστιατόρια: τυροκαυτερή, φέτα σαγανάκι, γεμιστές πιπεριές, σπανακόπιτα, μουσακάς, παστίτσιο και φυσικά πίτα γύρο.

Δεν λείπουν τα συχνά δρώμενα με νεαρές που χορεύουν συρτάκι ή με ζωντανή ελληνική μουσική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ