Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ο οικονομικός τομέας φαίνεται ότι αποσπά την προσοχή σε αρκετούς από εσάς το τελευταίο διάστημα. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκετε στο ζενίθ. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα για να μην έχετε απώλειες από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ταύρος

Διανύετε μια περίοδο όπου η επικοινωνία και η συναισθηματική ασφάλεια, σας απασχολούν έντονα. Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυτό το διάστημα. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αφήστε αυτήν την περίοδο να περάσει και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η καθημερινότητα για τους περισσότερους από εσάς μοιάζει να είναι αρκετά φορτισμένη αυτήν την περίοδο. Οι πιέσεις των προηγούμενων ετών εξαλειφθήκαν και επανηλθε η αισιοδοξία στην ζωή σας. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση μην απομονώνεστε από το ταίρι σας επειδή είστε απορροφημένοι από την δουλειά. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας.

Λέων

Περιμένετε λίγο και να είστε σίγουροι ότι τα σπουδαία έρχονται. Αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται για εσάς αυτήν την περίοδο. Αξιοποίηστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο.

Παρθένος

Προσέξτε λίγο την σχέση σας με άτομα κύρους προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα ωφεληθείτε. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

Ζυγός

Ο αισθηματικός τομέας μπορεί να συνδράμει θετικά αυτήν την περίοδο δίνοντάς σας ενέργεια και ευχάριστες στιγμές. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας περιμένουν εκπλήξεις τις τρείς τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Πολλοί από εσάς να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι αξίζει να κουραστείτε τώρα με τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει,για να απολαύστε αργότερα τους καρπούς των προσπαθειών σας. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν και περιουσιακά σας θέματα, που θα πρέπει να τα χειριστείτε κατάλληλα, βάζοντας ένα οριστικό τέλος. Προχωρήστε με μέτρο και προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφο σας, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και η σχέση σας θα περάσει κρίση. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

Τοξότης

Υπάρχουν από την πλευρά σας κάποια απωθημένα που αν τα αφήσετε να εξελιχθούν μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές στην προσωπική σας ζωή. Αντιμετωπίστε με υπομονή κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν με συναδέλφους στη δουλειά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση. Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο.

Αιγόκερως

Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες στηρίζονται σε γερές βάσεις θα αντέξουν ενώ οι υπόλοιπες θα δοκιμαστούν. Οι αδέσμευτοι έχουν τους οιωνούς με το μέρος τους. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Οι αδέσμευτοι η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις.

Υδροχόος

Η βοήθειά τους μπορεί να αποδεχτεί αρκετά σημαντική έως καταλυτική για τις όποιες επιδιώξεις σας. Θα θελήσετε να πετάξετε από πάνω σας κάθετι παλιό και φθαρμένο και να το αντικαταστήσετε με κάτι καινούργιο και εξελιγμένο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μην σας ικανοποιούν αφού οι ανάγκες σας θα μεγαλώσουν όποτε θα αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανεβάσετε τα έσοδα σας.

Ιχθείς

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω. Στην ερωτική σας ζωή, τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε ένα μόνιμο δεσμό, ότι θα δημιουργηθούν διάφορες παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και θα απομακρυνθείτε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ