Παντελής Θαλασσινός: Είμαστε το τσαντίρι που πάει στη Eurovision - iefimerida.gr

Παντελής Θαλασσινός: Είμαστε το τσαντίρι που πάει στη Eurovision

Παντελής Θαλασσινός: Είμαστε το τσαντίρι που πάει στη Eurovision
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα... χειρότερα σχόλια αναφέρθηκε για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ο τραγουδιστής Παντελής Θαλλασινός.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ», δεν συμφωνεί με το θεσμό και τον χαρακτήρισε «ένα πανηγύρι κακής ποιότητας, γιατί υπάρχουν πανηγύρια που είναι πολύ όμορφα».

«Χαλούν του κόσμου τα λεφτά και επωφελούνται άλλοι. Προσωπικά θέλω να ασχολούμαι με τη μουσική ως τέχνη. Δεν θεωρώ ότι κάνουν τέχνη, αυτοί που κάνουν τηλεοπτικά shows» σημείωσε ο τραγουδοποιός.

«Όλο αυτό που γίνεται, το παραλληλίζω με το τραγούδι που έγραψαν οι Χαίνηδες ''Ο Καραγκιόζης στη Eurovision''. Θεωρώ ότι είμαστε το τσαντίρι που πάει στην Eurovision. Εμείς είμαστε ένας λαός του λόγου. Δεν γίνεται να συμμετέχουμε κάθε φορά με αγγλόφωνα ποπ τραγούδια», είπε χαρακτηριστικά.

Περί... Αγάθωνα

Ο Παντελής Θαλασσινό δεν εκφράστηκε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς μόνο για το θεσμό, αλλά αναφέρθηκε και ειδικότερα σε έναν από τους υποψήφιους: στον Αγάθωνα που συμμετέχει μαζί με τους Koza Mostra στο διαγωνισμό.

«Θα πατώσει, διότι ο κόσμος που βλέπει την Eurovision είναι ποπ» τόνισε και συμπλήρωσε όμως ότι σαν κίνηση της βλέπει σωστή.

Τέλος, ο άλλοτε τραγουδιστής του συγκροτήματος «Λαθρεπιβάτες» αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

«Είχα δοκιμάσει, αλλά δε μου ταιριάζουν εμένα αυτά τα πράγματα. Δε μου ταίριαζαν ποτέ. Ήθελα να είμαι νορμάλ, καλά, να μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε στο λεπτό, οποιαδήποτε στιγμή. Ήθελα να είμαι δυνατός ψυχικά» ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ