Απίστευτο-Κανάλι στις ΗΠΑ έβγαλε έκτακτο δελτίο για επιδημία ζόμπι [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο-Κανάλι στις ΗΠΑ έβγαλε έκτακτο δελτίο για επιδημία ζόμπι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στη Μοντάνα της Αμερικής κατά τη διάρκεια της κανονικής ροής προγράμματος μετέδωσε μια έκτακτη είδηση που δημιούργησε πανικό, καθώς προειδοποιούσε για επικείμενη επιδρομή ζόμπι στην πολιτεία και καλούσε τους τηλεθεατές να προσέχουν.

Το μήνυμα που μεταδόθηκε ανέφερε «Άψυχα κορμιά σηκώνονται από τους τάφους σε πολλές κομητείες της Μοντάνα και επιτίθενται στους ζωντανούς. Καλούνται οι πολίτες να μην πλησιάσουν ή προσπαθήσουν να αιχμαλωτίσουν τα πτώματα γιατί είναι πολύ επικίνδυνα» και στη συνέχεια ανέφερε ότι το κανάλι θα σταματήσει τη μετάδοσή του.

Το κανάλι KRTV κατάφερε και κατέβασε άρον άρον το έκτακτο ηχητικό μήνυμα και ανακοίνωσε ότι «Το μήνυμα αυτό δεν προήλθε από το KRTV και δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη. Οι τεχνικοί μας ερευνούν να βρουν τι ακριβώς συνέβη».

Σύντομα, βέβαια, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για φάρσα από κάποιους πιτσιρικάδες χάκερς, ενώ υπήρξαν και αναφορές για παρόμοιο μήνυμα και στην πολιτεία Γιούτα χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Ακόμη κι έτσι η φρενίτιδα που επικρατεί στις ΗΠΑ για τους ζωντανούς-νεκρούς και το ενδεχόμενο μιας αποκάλυψης με ζόμπι είναι αρκετή ώστε κάθε τέτοια είδηση να προκαλέσει πάταγο.

Υπεμθυμίζεται ότι η ψύχωησ των Αμερικανών έχει φτάσει σε σημείο να κατασκευάζονται και να πωλούνται ειδικά πυρομαχικά σχεδιασμένα να αντιμετωπίσουν ζόμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ