Μέργος: Εγινα στόχος λαϊκιστών, δεν παίρνω τρεις μισθούς - iefimerida.gr

Μέργος: Εγινα στόχος λαϊκιστών, δεν παίρνω τρεις μισθούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος, ο οποίος ξεσήκωσε το πανελλήνιο ζητώντας μείωση του κατώτατου μισθού, απάντησε στον Δημήτρη Παπαδημούλη και ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει τρεις μισθούς, όπως ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για δεύτερη συνεχή ημέρα γίνομαι στόχος λαϊκίστικων και παραπλανητικών επιθέσεων. Σήμερα, κάποιοι, και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης «ανακάλυψε» ότι εισπράττω τρεις μισθούς, χρήζοντάς με έτσι με πολυθεσίτη.
Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.

Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ελάμβανε» δήλωσε ο κ. Μέργος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ