Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά, είναι γάτα, επτάψυχη, έξυπνη που σώζει από πολιτικά ερπετά - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά, είναι γάτα, επτάψυχη, έξυπνη που σώζει από πολιτικά ερπετά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ ενόψει του Συνεδρίου έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στα στελέχη του κόμματος στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα, επτάψυχη, ευέλικτη, έξυπνη που σώζει από πολιτικά ερπετά» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος προανήγγειλε κινήσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε ότι θα ζητήσει με επιστολή του στον Φώτη Κουβέλη προσυνεδριακή συνάντηση για το μέλλον της κεντροαριστεράς και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει με κείμενα και προτάσεις στον προσυνεδριακό διάλογο του ΠΑΣΟΚ.

«Το ίδιο θα κάνω με όλες τις κινήσεις» εξήγγειλε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι το άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ προς τις κεντροαριστερές δυνάμεις δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «δεν τον θεωρούμε κεντροαριστερά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ