Νάκος σε Κασιδιάρη: Απειλές εκεί που ξέρετε [βίντεο] - iefimerida.gr

Νάκος σε Κασιδιάρη: Απειλές εκεί που ξέρετε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε μια παρέμβαση του Αδωνη Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε στον Ηλία Κασιδιάρη ότι τον κάλεσε στην εκπομπή του αλλά εκείνος αρνήθηκε να πάει. Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχασε για ακόμα μία φορά την ψυχραιμία του και αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «τρελό». Αμεση την επέμβαση του κ. Νάκου που έκλεισε τα μικρόφωνα, ωστόσο η κίνηση αυτή ανέβασε την ένταση στο κόκκινο.

Ο κ. Κασιδιάρης έξαλλος ζητούσε το λόγο ενώ ο κ. Νάκος του απάντησε [1:15''] «απειλές εκεί που ξέρετε, σε μένα δεν περνάνε αυτά και μην παίρνετε αυτό το ύφος μέσα στη Βουλή». «Δώστε μου τώρα το λόγο» φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Θανάσης Νάκος του είπε εκνευρισμένος [2:10]: «θα μου δώσετε και εντολές; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις και τον είπατε τρελό θέλετε και τα ρέστα;».

Τελικά οι εκφράσεις σβήστηκαν από τα πρακτικά και ο κ. Κασιδιάρης σε σύντομη παρέμβαση του είπε ότι δεν πρέπει η Βουλή να μετατρέπεται σε τηλεοπτικό studio και επέμεινε ότι ποτέ δεν έχει κληθεί από τον Αδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ