Δήλωση βόμβα από το υπουργείο Οικονομικών για τον κατώτατο μισθό - iefimerida.gr

Δήλωση βόμβα από το υπουργείο Οικονομικών για τον κατώτατο μισθό

Δήλωση βόμβα από το υπουργείο Οικονομικών για τον κατώτατο μισθό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Αν δεν αποτελεί γκάφα ολκής τότε σίγουρα αποτελεί προαναγγελία νέων εξελίξεων στο πεδίο των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιριών, είπε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός.

«Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη», δήλωσε κατά λέξη ο κ. Μέργος, σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση πασχίζει να μαζέψει όπως - όπως τη γκάφα του υπουργού Εργασίας, ο οποίος επιχείρησε να ανοίξει το θέμα της νομοθεσίας για τις απεργίες.

Σημειώνεται ότι ο κατώτατος μισθός σήμερα είναι μόλις 586 ευρώ, ενώ για τους κάτω των 25 ετών συρρικνώνεται στα 511 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ