Λοβέρδος: Θα ξανασυναντηθώ με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Θα ξανασυναντηθώ με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΡΙΚΣΣΥ θα γίνει κόμμα που θα έχει σχέση με το μέλλον, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ χαρακτήρισε μεγάλο πολιτικό του λάθος το ότι δεν έφυγε από την κυβέρνηση Παπανδρέου, το βράδυ που ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για δημοψήφισμα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Σκάϊ, ευχήθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο «να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ» και επεσήμανε ότι απομακρύνθηκε από το κόμμα, αλλά όχι ιδεοπολιτικά.

«Θα ξανασυναντηθώ με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του μετά τη δημιουργία του νέου κόμματος.

Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίσιμο μήνα τον Φεβρουάριο και τόνισε ότι είναι σημαντικό να πρέπει να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα προστασίας όσων το έχουν ανάγκη.

Επίσης, σημείωσε ότι πρέπει να ενοποιηθούν τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας, ώστε να δίνονται στοχευμένα και όχι οριζόντια επιδόματα και «τα λίγα λεφτά που έχουμε να πάνε εκεί που τα έχουν ανάγκη».

Υπεραμύνθηκε της δημιουργίας του ΕΟΠΥΥ, σημειώνοντας ότι «το ότι η Ελλάδα δεν έχει λεφτά δεν οφείλεται στον ΕΟΠΥΥ» και υπογράμμισε οτι η δημιουργία του ήταν στόχος όλων των δημοκρατικών κυβερνήσεων από την δεκαετία του 70, αλλά καμία δεν είχε προχωρήσει στη δημιουργία του.

Τέλος, πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα νοσοκομείο, κάτι που έχει πει άλλωστε και ο νυν υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ