Κοντά σε Φώτση ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Κοντά σε Φώτση ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε Φώτση ο Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά στην τρίτη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Αντώνης Φώτσης, με τους «πράσινους» να περιμένουν να αποδεσμευτεί ο 32χρονος φόργουορντ από την Αρμάνι Μιλάνο για να επιστρέψει.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές μέσα στη σεζόν να αποκτήσει τον διεθνή άσο, όμως η ιταλική ομάδα είχε αρνηθεί. Η Αρμάνι βρίσκεται σε αναζήτηση φόργουορντ που δεν καλύπτει θέση ξένου και όπως αναφέρει η «SportDay», εφόσον βρει τον παίκτη που ψάχνει, θα αποδεσμεύσει τον Φώτση για να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Ο «Μπάτμαν», εφόσον μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι, θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2015 με τον Παναθηναϊκό, ενώ αν δεν βρεθεί λύση για να αποδεσμευτεί τώρα από τους Ιταλούς, θα υπογράψει πιθανότατα στους «πράσινους» το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ