«Είδα τα μυαλά του να πετάγονται έξω», δηλώνει ο ΟΥΚΑΣ που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν - iefimerida.gr

«Είδα τα μυαλά του να πετάγονται έξω», δηλώνει ο ΟΥΚΑΣ που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικάνος ΟΥΚας που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν μιλάει για πρώτη φορά στο περιοδικό Esquire.

«Ήταν πολύ ψηλότερος από ότι περίμενα. Αδύνατος, με κοντό γένι και ξυρισμένο κεφάλι. Κρατούσε την γυναίκα του Αμάλ μπροστά του ως ανθρώπινη ασπίδα. Δεν ήξερα αν φορούσε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ σε κοντινή απόσταση υπήρχε ένα όπλο. Όταν άρχισε να κινείται προς το μέρος μου αποφάσισα ότι πρέπει να τον πυροβολήσω στο κεφάλι ώστε να μην έχει την δυνατότητα να ανατινάξει τον εαυτό του και όλους τους υπόλοιπους στον αέρα. Τον πυροβόλησα δυο φορές στο μέτωπο. Την δεύτερη φορά έπεσε στο πάτωμα μπροστά από το κρεβάτι του. Πήγα από πάνω και τον πυροβόλησα για τρίτη φορά στο ίδιο σημείο. Ήταν νεκρός. H γλώσσα του έξω. Τον είδα να παίρνει την τελευταία του ανάσα. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα 'Είναι αυτό το καλύτερο ή το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ;'. Το μετωπό του ήταν φριχτό. Είχε ανοίξει σε σχήμα V και μπορούσα να δω τα μυαλά του να έχουν καλύψει το προσωπό του».

Αυτό δήλωσε ο Αμερικάνος ΟΥΚας στο νέο τεύχος του περιοδικού Esquire. Προσθέτοντας το πως αντέδρασε η γυναίκα του Μπιν Λάντεν και ο τριχρονος γιος του που ήταν μπροστά «Η γυναίκα έπεσε πάνω μου ουρλιάζοντας. Εγώ κοιτούσα τον τρίχρονο γιο του, που ήταν στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε. Τον πήρα και τον ακούμπησα δίπλα στην μάνα του. Όλο το σκηνικό δεν κράτησε πάνω από 15 δευτερόλεπτα».

Το πιο τραγικό όμως σημείο της συνέντευξης είναι εκεί που ο αγνώστων στοιχείων ΟΥΚας περιγράφει πως η δουλειά του οδήγησε στην διάλυση του γάμου του. Καθώς επίσης και οι κατηγοριές που εξαπολύει κατά της αμερικάνικης κυβέρνησης για το πόσο παραμελεί τους βετεράνους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσάμα Μπιν Λάντεν esquire Navy Seal
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ