Ματαιόδοξη Ελλάδα: Εφτιαξαν και στα Τρίκαλα Γέφυρα Καλατράβα! - iefimerida.gr

Ματαιόδοξη Ελλάδα: Εφτιαξαν και στα Τρίκαλα Γέφυρα Καλατράβα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η γέφυρα-απομίμηση της αντίστοιχης του Καλατράβα ξεκίνησε να κατασκευάζεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τότε που «λεφτά υπήρχαν» και σήμερα παραμένει ως κακή ανάμνηση μιας άλλης εποχής, παχέων αγελάδων.

Ήταν τότε, λίγο πριν, λίγο μετά, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τότε που «λεφτά υπήρχαν» και όλοι περνούσαν ζωή χαρισάμενη. Τότε που ο Καλατράβα και οι παρεμβάσεις του στην Αθήνα είχαν γίνει μόδα σε όλη την Ελλάδα. Και εμπνεύστηκαν και στην επαρχία, σε μια μικρή πόλη όπως τα Τρίκαλα, για να φτιάξουν μια γέφυρα στα πρότυπα του μεγάλου Ισπανού Αρχιτέκτονα.

Η εν λόγω γέφυρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το trikalavoice, ενώνει το... τίποτα με το πουθενά ή για την ακρίβεια μερικά κοτέτσια με ένα χωράφι! «Τα μπετά έπεσαν, η γέφυρα υψώθηκε αλλά γρήγορα άρχισε να γέρνει. Εγκαταλείφθηκε νωρίς, έφυγε για τα ξένα κι ο εργολάβος που την είχε αναλάβει και μένει πια να μας θυμίζει τη ματαιοδοξία μας!» γράφει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ