Με ποιες προϋποθέσεις επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης - iefimerida.gr

Με ποιες προϋποθέσεις επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Με ποιες προϋποθέσεις επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από την αγωνιστική άνοδο και την απομάκρυνση από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι σημαντικές και στο διοικητικό κομμάτι.

Και μπορεί η υπόθεση της εμπλοκής του Βιντιάδη να έχει «παγώσει», ωστόσο μετά την πρόσφατη συνάντηση των οργανωμένων οπαδών με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ο τελευταίος εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στα διοικητικά του «Δικεφάλου».

Παράλληλα, ο «Τίγρης» δήλωσε πως θα είναι απόλυτα άδικο να επωμιστεί ο ίδιος την κάλυψη των χρεών και οφειλών που δημιούργησαν άλλοι στο σύλλογο και έθεσε ως μοναδικές προϋποθέσεις αφενός τη συμμετοχή σε οικονομικό επίπεδο των παλαιών και νυν μετόχων και αφετέρου τη σύμπραξη άλλων υποψηφίων επενδυτών αφετέρου.

Από την πλευρά του, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση όπου αποφασίστηκε η εξουσιοδότηση του προέδρου της ΠΑΕ και του προέδρου της Ερασιτεχνικής για να μεταφέρουν στους μετόχους και τους υποψήφιους επενδυτές την πρόταση του κ. Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ