«Πόλεμος» της Χρυσής Αυγής για την ψεύτικη φωτογραφία του Παναρκαδικού [εικόνες] - iefimerida.gr

«Πόλεμος» της Χρυσής Αυγής για την ψεύτικη φωτογραφία του Παναρκαδικού [εικόνες]

«Πόλεμος» της Χρυσής Αυγής για την ψεύτικη φωτογραφία του Παναρκαδικού [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα παιχθεί το επόμενο κεφάλαιο της εισβολής των μελών της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα.

Αιτία είναι η δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας που ήταν προϊόν μοντάζ και παρουσίαζε μέλη της Χρυσής Αυγής από παλαιότερη εκδήλωση στην Κρήτη να «εισβάλουν» σε διάδρομο νοσοκομείου.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», τονίζοντας πως πρόκειται για μοντάζ, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας στο κεντρικό του δελτίο.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η Χρυσή Αυγή προχώρησε στην κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατά παντός υπευθύνου.

Από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, τονίζεται πως ο τηλεοπτικός σταθμός είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής και είχε ενημερωθεί πως «ουδέποτε εισέβαλαν Χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο», αλλά «στελέχη του κόμματος πραγματοποίησαν επίσκεψη και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με την διευθύντρια, στα πλαίσια της δράσης ενός νομίμου και εκλεγμένου πολιτικού κόμματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ