Ο Ράιχενμπαχ και η παρέα του πλήρωσαν 240 ευρώ για χταπόδι και σουτζουκάκια - iefimerida.gr

Ο Ράιχενμπαχ και η παρέα του πλήρωσαν 240 ευρώ για χταπόδι και σουτζουκάκια

Ο Ράιχενμπαχ και η παρέα του πλήρωσαν 240 για χταπόδι και σουτζουκάκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεζέδες με άρωμα Μακεδονίας απόλαυσε ο επικεφαλής Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ και η τετραμελής παρέα του σε εστιατόριο στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης και πλήρωσαν 240. Στο πουρμπουάρ όμως δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Βέβαια το εστιατόριο, όπως αναφέρει και η «δημοκρατία» θύμιζε περισσότερο αστυνομικό τμήμα, αφού οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του είχαν περικυκλώσει το χώρο. Ανδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης πήγαν στο εστιατόριο μία ημέρα πριν από το γεύμα και έλεγξαν όλους τους χώρους. Την ώρα του δείπνου πάντως 18 αστυνομικοί ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του κ. Ράιχενμπαχ και της παρέας του.

Στο μενού τώρα για πρώτο πιάτο προτίμησαν ψαρόσουπα, ενώ στη συνέχεια χταπόδι ψημένο στα κάρβουνα και ριζότο με θαλασσινά. Δοκίμασαν επίσης αμπελόφυλλα με κιμά, ενώ στη μέση του τραπεζιού έβαλαν παϊδάκια και σουτζουκάκια. Στο τέλος του γεύματος προτίμησαν αρμενοβίλ και προφιτερόλ με χυμένη καυτή σοκολάτα.

Από την κάβα επέλεξαν το «Μαγικό Βουνό» και το «Δυο Ελιές-κτήμα κυρ Γιάννη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ