To τσιφτετέλι της Ηλιάδη, το ταγκό του Φερεντίνου και η επικράτηση της Παπαδημητρίου [βίντεο] - iefimerida.gr

To τσιφτετέλι της Ηλιάδη, το ταγκό του Φερεντίνου και η επικράτηση της Παπαδημητρίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χαρακτηριστική ευκολία με την οποία προκρίθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον τελικό του Dancing with the stars έκανε το ενδιαφέρον του κοινού να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα. Όπως το φόρεμα της Μακρυπούλια και τις guest star εμφανίσεις των Χρήστου Φερεντίνου, Αγγελική Ηλιάδη και Αργύρη Αγγέλου.

49 βαθμούς για την πρώτη της εμφάνιση στο quickstep και το απόλυτο 50 για την ερμηνεία στο Don't cry for me Argentina από το μιούζικαλ Εβίτα συγκέντρωσε στον χθεσινό ημιτελικό του Dancing with the stars η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Κερδίζοντας, προφανώς, τις εντυπώσεις και αφήνοντας στην 2η θέση τον Ηλία Βρεττό που συγκέντρωσε 43 και 47 βαθμούς αντίστοιχα.

Στα πλαίσια του χθεσινού ημιτελικού είδαμε επίσης την Ζέτα Μακρυπούλια με αποκαλυπτικό μπλε χιτώνα, την τραυματισμένη Αγγελική Ηλιάδη να ερμηνεύει το "Χίλιες και μία νύχτες" (αυτό με το οποίο θα διαγωνισθεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision), τον Χρήστο Φερεντίνο να χορεύει ταγκό και τον Αργύρη Αγγέλου να μας δίνει μια γεύση από μιούζικαλ.

Άξια επισήμανσης είναι η στιχομυθία γεμάτη νόημα μεταξύ Μακρυπούλιας και Φερεντίνου, με την Ζέτα να τον ρωτάει αν θα άντεχε να χορεύει στο σόου επί τρεις μήνες, εκείνον να της ανταποδίδει την ίδια ερώτηση και την Μακρυπούλια να απαντά «Όχι.. Το κάνω από άλλο πόστο». Οπότε ο Φερεντίνος βρήκε την ευκαιρία να της πει «Έτσι πολύ ωραία θα το έκανα και εγώ» και την απτότητη Ζέτα να του επισημαίνει πως «Ποτέ δεν είναι αργά! Εδώ είναι ο κύριος Λάτσιος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ