Παπαδημούλης: Στόχος του Σαμαρά είναι η εξαθλίωση των πολιτών - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Στόχος του Σαμαρά είναι η εξαθλίωση των πολιτών

Παπαδημούλης: Στόχος του Σαμαρά είναι η εξαθλίωση των πολιτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «κλιμάκωση του αυταρχισμού» και πολιτική τύπου «διαίρει και βασίλευε» προκειμένου να κερδίσει την έξωθεν καλή μαρτυρία κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Δριμύ κατηγορώ» εξαπέλυσε ο κ. Παπαδημούλης στην κυβέρνηση Σαμαρά οποίος σε συνέντευξη του στην «Real News», κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «προσπαθεί να κρύψει τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών της» και να ντύσει στο «χακί» όποιον διαφωνεί και διεκδικεί.

Συνεχίζοντας, κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ότι έχει δύο στόχους, με πρώτο τον εκφοβισμό της ελληνική κοινωνίας και δεύτερον «να στείλει ένα σήμα σε κάθε διαμαρτυρόμενο πολίτη ότι τον θέλουν εξαθλιωμένο, ταπεινωμένο και αναξιοπρεπή», ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι «η πολιτική Σαμαρά-Δένδια μετατοπίζει τη Ν.Δ. πιο δεξιά» και «υιοθετεί μέρος της ατζέντας της Χρυσής Αυγής», με την πλήρη ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Τέλος, ο κ.Παπαδημούλης έστειλε ενωτικό μήνυμα για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι θα είναι «ένα ενιαίο, ισχυρό και πιο ενωμένο κόμμα», το οποίο θα είναι «αριστερό, δημοκρατικό αλλά και αποτελεσματικό», ενώ κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει με τόλμη, δημοκρατία, διάλογο και αυτοπεποίθηση, χωρίς νέες αναβολές. Η κοινωνία και η πιεστική συγκυρία μας τραβούν από το μανίκι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ