Βαρεμένος: «Έχουμε καλέσει τους αγρότες να συμπεριφερθούν έξυπνα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βαρεμένος: «Έχουμε καλέσει τους αγρότες να συμπεριφερθούν έξυπνα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσκεψη του τμήματος αγροτικής πολιτικής πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγρινίου, με θέμα συζήτησης τη διαμόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου και της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τον τομέα των αγροτοκτηνοτροφικών.

Το παρών έδωσε τόσο η Συντονίστρια του τμήματος και μέλος της Κ.Ε. Ειρήνη Κατσινοπούλου όσο και ο βουλευτής Αιτωλ/νιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Η Ειρήνη Κατσινοπούλου ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στον πλευρό των αγροτών, ενώ κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις: «O ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγρότες που θέλουν να παραμείνουν στη γη των προγόνων τους και να την καλλιεργήσουν, είναι αγώνας επιβίωσης και όχι επαιτείας», ενώ ο Γιώργος Βαρεμένος υπογράμμισε: «Είμαστε δίπλα στους αγρότες, όχι μόνο να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα τους αλλά και να προβάλλουμε λύσεις στα προβλήματα τους.Έχουμε καλέσει τους αγρότες να συμπεριφερθούν έξυπνα και να μην παίξουν το παιχνίδι του "κοινωνικού αυτοματισμού" που τους επιβάλλει η κυβέρνηση στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα ενάντια στην άλλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ