Νέα στοιχεία για τους 4 συλληφθέντες, βρήκε η αντιτρομοκρατική στο Βόλο - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για τους 4 συλληφθέντες, βρήκε η αντιτρομοκρατική στο Βόλο

Νέα στοιχεία για τους 4 συλληφθέντες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής, για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ νέα στοιχεία ήρθαν στο φως μετά τις έρευνες στο Βόλο, όπου έχουν κάνει άνω κάτω τα δωμάτια ξενοδοχείου στην οδό Δημητριάδος στο οποίο διέμεναν οι συλληφθέντες.

Στο Βόλο οδήγησαν τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής οι κάμερες της εθνικής οδού που κατέγραψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο να μπαίνει στον Βόλο, ενώ κάμερες μέσα στην πόλη του Βόλου τους υπέδειξαν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τον ΑLPHA, οι αρχές αναφέρουν ότι στο ξενοδοχείο φαίνεται να πήγαν πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα οι οποίοι νοίκιασαν τα δωμάτια για ένα βράδυ, ενώ από την ώρα που έφτασαν στο ξενοδοχείο, πολύ αργά το βράδυ, δεν βγήκαν καθόλου από τα δωμάτια και την επόμενη μέρα το πρωί αναχώρησαν για την Κοζάνη.

Στα δωμάτια οι αρχές βρήκαν αξιοποιήσιμο υλικό, αλλά αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τις αρχές είναι δείγματα DNA, ώστε να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τους τέσσερις συλληφθέντες ή για κάποιους από τους άλλους τρεις που αναζητούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ