Ποιας ομάδας είναι οπαδός ο Δαλάι Λάμα; [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιας ομάδας είναι οπαδός ο Δαλάι Λάμα; [εικόνα]

Ποιας ομάδας είναι οπαδός ο Δαλάι Λάμα; [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή με ευχές έστειλε ο πνευματικός ηγέτης των Θιβετιανών βουδιστών Δαλάι Λάμα στην αγαπημένη του ομάδα, που σε λίγες ημέρες διεκδικεί ένα τίτλο.

Ο Δαλάι Λάμα είναι ο πιο διάσημος οπαδός της Μπράντφορντ και δεν χάνει ευκαιρία να επικοινωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου, τους παίκτες και τους οπαδούς της.

«Ο Δαλάι Λάμα έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την επίσκεψή του στο Γιόρκσαϊρ και σας εύχεται κάθε επιτυχία στο μεγάλο παιχνίδι» έγραφε στην επιστολή που έστειλε προς το σύλλογο.

Ποιας ομάδας είναι οπαδός ο Δαλάι Λάμα; [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Η αγάπη βέβαια του Δαλάι Λάμα για την ομάδα που αγωνίζεται στην League Two, την τέταρτη τη τάξει κατηγορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν σε μια επίσκεψή του στο Λιντς τον πλησίασαν οπαδοί της ομάδας και του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το Νο14, καθώς ο Τενζίν Γκιάτσο είναι ο 14ος Δαλάι Λάμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα στην εμφάνιση της Μπράντφορντ είναι ίδια με αυτά που φορούν οι μοναχοί στο Θιβέτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ