«Είμαι ακόμη με την γυναίκα που με απάτησε», δηλώνει ο πρωταγωνιστής του Κλεμμένα Όνειρα - iefimerida.gr

«Είμαι ακόμη με την γυναίκα που με απάτησε», δηλώνει ο πρωταγωνιστής του Κλεμμένα Όνειρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με το πως αντέχει να συνεχίζει να έχει σχέση με κάποια που τον απάτησε ήταν ο Κωνσταντίνος Λάγκος, γνωστός ως Σταύρος από τα "Κλεμμένα Ονειρα", σε συνέτευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Με έχουν απατήσει και είμαι ακόμα με την γυναίκα που με απάτησε.Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι με τη γυναίκα που σε απάτησε. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι μέλι - γάλα. Όχι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά την αγαπάω. Χτυπάει τον έρωτα πάρα πολύ». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Προσθέτοντας πως όλο αυτό που τους συνέβη έχει και μια αναπάντεχη «παρενέργεια», αφού «Λειτουργεί και σαν αφροδισιακό, γιατί είναι παιχνίδι εξουσίας, ούτως ή άλλως. Έχει περίεργες δυναμικές. Αποφασίσαμε τουλάχιστον από κοινού , γιατί κι εγώ την είχα απατήσει, την ίδια περίοδο κιόλας, να μην αφήσουμε να διαλύσει αυτό που έχουμε.Τώρα, τι θα γίνει δεν ξέρω. Περνάμε τα πάνω και τα κάτω μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ