ΕΛ.ΑΣ: Δεν κακοποίησε κανείς τους ληστές της Κοζάνης -Αντιστάθηκαν και τραυματίστηκαν στη σύλληψη [βίντεο] - iefimerida.gr

ΕΛ.ΑΣ: Δεν κακοποίησε κανείς τους ληστές της Κοζάνης -Αντιστάθηκαν και τραυματίστηκαν στη σύλληψη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της έρευνας της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και το πόρισμα έδειξε πως όλες οι διαδικασίες έγιναν με το γράμμα του νόμου και δεν υπήρξε αστυνομική βία κατά τη διάρκεια της κράτησης των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους ισχυρίζονται πως υπάρχουν μαρτυρίες αστυνομικών, αυτοπτών μαρτύρων και φωτογραφίες από το σημείο της σύλληψης όπου περιγράφουν ξεκάθαρα ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έδωσαν μάχη με τους δράστες της διπλής ληστείας μέχρι να καταφέρουν να τους συλλάβουν. Υπογραμμίζουν πως έδωσαν μάχη σώμα με σώμα με τους ληστές οι οποίοι ήταν οπλισμένοι και επικίνδυνοι.

Στην φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές φαίνονται αίματα στο πρόσωπο τους ενός εκ των δραστών

ΕΛ.ΑΣ: Δεν κακοποίησε κανείς τους ληστές της Κοζάνης -Αντιστάθηκαν και τραυματίστηκαν στη σύλληψη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα από την ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως υπάρχουν μάρτυρες που είδαν τους συλληφθέντες να φέρουν μώλωπες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους.

Παράλληλα υποστηρίχτηκε πως οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στη συμπλοκή ήταν ρωμαλέοι και γυμνασμένοι με σωματότυπο πάνω του μέσου όρου, ενώ οι κακοποιοί ήταν νεαρά παιδιά και δεν είχαν τη σωματική διάπλαση για να ανταπεξέλθουν σε μια μάχη σώμα με σώμα με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑ.ΑΣ.

Επίσης ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι τραύματα φέρουν μόνον όσοι συνελήφθησαν στη Βέροια, γιατί αντιστάθηκαν και δόθηκε μάχη και όχι ο τέταρτος (ο Δημήτρης Πολίτης που οδηγούσε το ασθενοφόρο-μαϊμού) που παραδόθηκε σε περιοχή της Κοζάνης.

Οι οικογένειες τους πάντως εξακολουθούν να τονίζουν ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα κακοποίησης κατά τη διάρκεια της κράτησης τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ