Financial Times: Αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία - iefimerida.gr

Financial Times: Αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία

Financial Times: Αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσίευμα των Financial Times επικαλούμενο την πρόσφατη μελέτη του ΙΟΒΕ στην οποία αναφέρεται ότι «η αβεβαιότητα που σημειώθηκε τους προηγούμενους μήνες έχει σαφώς υποχωρήσει», υποστηρίζει πως η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία αποκαθίσταται και πλέον σειρά έχει η άφιξη των επενδύσεων.

Στο άρθρο των Financial Times γίνεται εκτενής αναφορά στις δραστηριότητας μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ενώ φιλοξενούνται εκτιμήσεις επιχειρηματιών σχετικά με τη δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα, γεγονός που η εφημερίδα τους αποδίδει στη μείωση στους μισθούς την τελευταία διετία και στην μεγαλύτερη πλέον ευελιξία στην αγορά εργασίας.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις προβλέψεις των τραπεζών για ανάκαμψη της οικονομίας από το γ' τρίμηνο του 2013, ενώ υπογραμμίζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι πολυεθνικές, όπως η Unilever και η Procter & Gamble, έχουν ανακοινώσει σχέδια επέκτασης των δραστηριοτήτων τους στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ