Δημήτρης Μητρόπουλος στα Νέα για Καραμανλή: Ο (ενοχλημένος) Βούδας της Ραφήνας - iefimerida.gr

Δημήτρης Μητρόπουλος στα Νέα για Καραμανλή: Ο (ενοχλημένος) Βούδας της Ραφήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχει καμία όρεξη να τον τρέχουν σε καμιά Εξεταστική ο Βούδας της Ραφήνας», γράφει σήμερα ο Δημήτρης Μητρόπουλος, αναλύοντας την ενόχληση του πρώην πρωθυπουργού για τον Αντώνη Σαμαρά και τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή.

«Ξέρει κανείς τι έχει ο Καραμανλής με τον Σαμαρά» ρωτούν με νόημα, όπως γράφει σήμερα ο Δημήτρης Μητρόπουλος εξηγώντας πως το σενάριο της καραμανλικής επιστροφής μπορεί να εξιτάρει κάποιους, αλλά όχι τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή. Παρόλα αυτά φέρεται να ενοχλείται που ο «υπεραπασχολημένος» Αντώνης Σαμαράς δεν απευθύνεται συχνά στον προκάτοχό του.

Ο δημοσιογράφος αναφέρεται επίσης «στις πλάτες που κάνουν κάποιοι καραμανλικοί στον ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική για τις συλλήψεις μετά ξύλου στην Κοζάνη οι οποίες δεν έχουν σχέση με τα οικονομικά. Αυτό που ουσιαστικά κάνουν είναι να διευρύνουν το εσωκομματικό μέτωπο». Αναφέρεται πως ατύπως φαίνεται να έχουν ανοιχτές γραμμές με πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανληή που είναι αστέρια σε θέματα Δικαιοσύνης κι έχουν τα κανάλια τους στην Κατεχάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ