Το Κορίτσι με το Τατουάζ αποκαλύπτει τις ρόγες με τα σκουλαρίκια - iefimerida.gr

Το Κορίτσι με το Τατουάζ αποκαλύπτει τις ρόγες με τα σκουλαρίκια

Το Κορίτσι με το Τατουάζ αποκαλύπτει τις ρόγες με τα σκουλαρίκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από παραλλαγές και αποκρύψεις, η προώθηση του The Girl with the Dragon Tattoo αποφάσισε να αποκαλύψει τα δυο απ’ τα βασικότερα δέλεαρ της νέας ταινίας του David Fincher, σηκώνοντας το μαύρο ύφασμα που κάλυπτε τα στήθη της Rooney Mara. Μην σοκάρεσαι όμως, κι άλλοι τό ‘χουν κάνει.

Προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού, η προώθηση του The Girl with the Dragon Tattoo αποφάσισε σήμερα να αποκαλύψει στη νέα αφίσα της ταινίας του David Fincher, όση από την αξιοπρέπεια της Rooney Mara άφηνε έκθετο το μπράτσο του Daniel Craig και πάσχιζαν να κρύψουν μέχρι τώρα οι γραφίστες με τα διάφορα παιχνιδίσματα με τίτλους και ημερομηνίες. Κι αυτή ήταν ικανή αφορμή για το Movies for the Masses, για να ψάξει βαθιά στο ντεκολτέ της κινηματογραφικής ιστορίας, και να ξεκρεμάσει απ’ τους τοίχους του τις καλύτερες απ’ τις αφίσες ταινιών που επένδυσαν στον εσωτερικό κόσμο των πρωταγωνιστριών τους και τον εξωτερίκευσαν.

Ξεκινώντας απ’ το Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα (1956) του Roger Vadim και τη Δημόσια Γυναίκα (1984) του Andrzej Zulawski, και φτάνοντας μέχρι το Hostel: Part II (2007) του Eli Roth και το Room in Rome (2010) του Julio Medem, με μια στάση στην παρακαταθήκη του Russ Meyer, το βυζοπάθος του οποίου συγκρίνεται μονάχα με το μέγεθος των μασταριών που επέλεγε για πρωταγωνιστές, η Ιστορία της αφίσας αποδεικνύεται τίγκα στην αποκάλυψη, και χωρίς καν να χρειαστεί να ρίξεις το σινεφίλ μυτάκι σου πιο χαμηλά απ’ τα φεστιβάλ Βενετίας και Κανών.

Απόλαυσέ τη συλλογή στο Movies for the Masses

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ