«H τράπεζα μου έδωσε στεγαστικό μόλις τους είπα ότι είμαι συνοδός πολυτελείας», αποκαλύπτει 37χρονη - iefimerida.gr

«H τράπεζα μου έδωσε στεγαστικό μόλις τους είπα ότι είμαι συνοδός πολυτελείας», αποκαλύπτει 37χρονη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο εύκολο της ήταν να πάρει στεγαστικό μίλησε η 37χρονη Ρεμπέκα Ντάριν, πρώην έσκορτ και νυν συγγραφέας, σε βρετανική εφημερίδα.

«Η τράπεζα μου έδωσε αμέσως στεγαστικό μόλις του είπα ότι είμαι συνοδός πολυτελείας και ότι χρεώνω 1.400 λίρες την ώρα». Αυτό δήλωσε η 37χρονη Ρεμπέκα Ντάριν που δούλεψε επί 9 χρόνια ως συνοδός και που εδώ και τρια χρόνια έχει γίνει συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων.

Προσθέτοντας πως «Το γεγονός ότι έχω 'βγει' με πάνω από 900 άντρες με καθιστά ιδανική για να δώσω συμβουλές στους άντρες και τις γυναίκες για το πως να κρατήσουν την σχέση τους ζωντανή. Αν και ξέρω πως κάποιες γυναίκες έχουν πρόβλημα με το παρελθόν μου».

Η Ρεμπέκα ξεκίνησε να δουλεύει στα 22 της, με την μητέρα της να είναι εκείνη που την συνόδευσε στην στάση του λεωφορείου προκειμένου να πάει και να συναντήσει τον πρώτο της πελάτη.

«H τράπεζα μου έδωσε στεγαστικό μόλις τους είπα ότι είμαι συνοδός πολυτελείας», αποκαλύπτει 37χρονη  | iefimerida.gr 0

Επισημαίνει ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι παραδοσιακά η πιο γεμάτη μέρα του χρόνου για εκείνη. Ενώ θυμάται και ένα χαρακτηριστικό περιστατικό με ένα πελάτη σε ξενοδοχείο του Newcastle που, με το που τελειώσαν, πήρε τηλέφωνο την reception για να ανεβάσει ένα μπουκάλι σαμπάνια και να αλλάξει τα σεντόνια αφού σε μια ώρα περίμενε να έρθει η γυναίκα του για ένα ρομαντικό δείπνο.

Ενώ ακόμη της λείπει ο εργοστασιάρχης 70άρης πελάτης της που απλά ήθελε να κάνουν παρέα γιατί δεν άντεχε το ροχαλητό της γυναίκας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Ρεμπέκα Ντάκιν Derbyshire dating coach
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ