Πατέρας Μπουρζούκου για αστυνομικούς: Χτυπούσαν το γιο μου και του έλεγαν «έτσι ξηγιούνται οι επαρχιώτες» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πατέρας Μπουρζούκου για αστυνομικούς: Χτυπούσαν το γιο μου και του έλεγαν «έτσι ξηγιούνται οι επαρχιώτες» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πατέρας του ληστή της Κοζάνης Δημήτρη Μπουρζούκου επιμένει πως ο γιος του έπεσε θύμα βασανισμό και κακοποίησης από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά την επίθεση στην τράπεζα στο Βελβεντό.Ο πατέρας του δράστη μιλώντας στο Top Channel υποστήριξε για ακόμα μία φορά όσα του διηγήθηκε ο γιος του όσα έγιναν από τη στιγμή που του φόρεσαν χειροπέδες.

«Το είχαν δεμένο με τα χέρια πίσω. Τον ανάγκασαν να γονατίσει και αφού του έβαλαν μία κουκούλα στο κεφάλι, άρχισαν το μποξ. Μάλιστα του είπαν ''ήρθατε από την Αθήνα να μας το παίξετε έξυπνοι. Τώρα θα δεις πως ξηγιούνται οι επαρχιώτες αστυνομικοί». [βίντεο 2:01'']

Και η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη (Τοξοβόλος) είπε πως δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το παιδί της από την παραμόρφωση που είχε το πρόσωπο του, από τον ξυλοδαρμό που είχε υποστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ