Ποιος κοιμάται στο Six D.O.G.S. ; - iefimerida.gr

Ποιος κοιμάται στο Six D.O.G.S. ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μέρα, από τις 12 το μεσημέρι σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ένας καλλιτέχνης "μετακομίζει" στο Project Space του Six D.O.G.S. και δημιουργεί ένα έργο εμπνευσμένο από τον ύπνο, τα όνειρα ή/και το υποσυνείδητο. Οι καλλιτέχνες θα ζήσουν, θα δουλέψουν και, τέλος, θα κοιμηθούν μέσα στο Project Space κατά τη διάρκεια 24 ωρών.

Το project δίνει έμφαση στη διαδικασία της δημιουργίας ενός έργου, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρατηρήσει τον καλλιτέχνη σε διάφορες καταστάσεις, από την πλήρη δράση έως και την πλήρη αδράνεια (τον ύπνο).

Οι καλλιτέχνες θα χτίσουν ο καθένας πάνω στα έργα των προηγουμένων, αφήνοντας στο τέλος του project μια εγκατάσταση την οποία το κοινό θα μπορεί να επισκευτεί έως τις 15 Ιουνίου.

Σήμερα, 8 Ιουνίου, ξεκινάμε με τη γαλλίδα Aëla Labbé! Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι με το "Sleep Project" εδώ ή, αν είστε στην Αθήνα, κάντε μια επίσκεψη στο Six D.O.G.S. και δείτε μας από κοντά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέχνη six d.o.g.s. performance sleep project events installation
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ