Το τζιπ της διαφυγής των ληστών της Κοζάνης θα δώσει απαντήσεις - iefimerida.gr

Το τζιπ της διαφυγής των ληστών της Κοζάνης θα δώσει απαντήσεις

Το τζιπ της διαφυγής των ληστών της Κοζάνης θα δώσει απαντήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξασφαλίσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία προκειμένου να εντοπίσει το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις συνεργοί των Δημήτρη Πολίτη, Γιάννη Μιχαηλίδη, Νίκου Ρωμανού, Δημήτρη Μπουρζούκου και κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης.

Από την ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως αν εντοπιστεί το όχημα, τότε μπορεί να δώσει κάποιες απαντήσεις, αλλά και ευρήματα που θα βοηθήσουν κι άλλο την έρευνα και θα οδηγήσουν στα ίχνη των συνεργών των ληστών της Κοζάνης.

Παράλληλα συνεχίζεται το «σαφάρι» της αστυνομίας για τον εντοπισμό και των υπολοίπων κρησφύγετων που χρησιμοποιούσαν οι νεαροί στην Αθήνα και σε περιοχές της επαρχίας.

Την ίδια ώρα τα αρχεία που έκρυβε το usb που βρέθηκε στη γιάφκα στο Χαλάνδρι δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ εξετάζονται τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από το «άνοιγμα» του.

Σε αυτό βρέθηκαν προσχέδια προκηρύξεων της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας- Φωτιές στον Ορίζοντα η οποία στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, επιτέθηκε σε βάρος εταιρείας στο Χαλάνδρι.

Παράλληλα, εντοπίστηκε μέρος κειμένου που αποτελεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσχέδιο προκήρυξης, το οποίο έχει αποθηκευθεί στις 03.47, στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, σχετικά με την ανάληψη ευθύνης από τη Μαχόμενη Μειοψηφία/Κομάντο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος της εμπρηστικής επίθεσης στο σπίτι του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννου Παπαντωνίου την 7η Δεκεμβρίου 2012.

Επιπλέον, βρέθηκε αφίσα που απεικονίζει φωτογραφία του -επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ 85- κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά την επίθεση με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στις 30 Δεκεμβρίου 2010 από την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ