Ο Τσίπρας «τελείωσε» τον Θεοδωρίδη για τις δηλώσεις του για τα Ιμια - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας «τελείωσε» τον Θεοδωρίδη για τις δηλώσεις του για τα Ιμια

Ο Τσίπρας «τελείωσε» τον Θεοδωρίδη για τις δηλώσεις του για τα Ιμια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είδαν κι έπαθαν στην Κουμουνδούρου με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσσο Θεοδωρίδη και τις δηλώσεις του από εδώ και από εκεί για την ονομασία των Ιμίων και αποφάσισαν να τον «ξηλώσουν» από την Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής.

Η «καρατόμηση» του κ. Θεοδωρίδη ενδέχεται να λειτουργήσει και ως ένα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος για τις συνεχόμενες προσωπικές δηλώσεις στελεχών, ενώ την απόφαση ανακοίνωσε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Βούτσης.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί σχετικό μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ενώ και ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Θεοδωρίδη.

Η Κουμουνδούρου χαρακτηριστικά αναφέρει «Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ