Ο Τατσόπουλος αδειάζει Θεοδωρίδη: Δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα - iefimerida.gr

Ο Τατσόπουλος αδειάζει Θεοδωρίδη: Δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα

Ο Τατσόπουλος αδειάζει Θεοδωρίδη: Δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσσου Θεοδωρίδη, για τα Ιμια έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις , αλλά, πλέον, εναντίον του στρέφονται και στελέχη του ίδιου του κόμματός του, όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» τον κ. Θεοδωρίδη και τις αναφορές του για την ονομασία των Ιμίων μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook σημειώνοντας ότι «δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα», ενώ αφήνει αιχμές για την Κουμουνδούρου τονίζοντας «Δεν μπορεί κανένα μέλος και κανένα στέλεχος κανενός κόμματος να προβάλλει τις προσωπικές του θέσεις για την εξωτερική πολιτική και το κόμμα του -τουλάχιστον- να μην το επαναφέρει πάραυτα στην τάξη».

Αναλυτικά το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε. Δεν μπορεί κανένα μέλος και κανένα στέλεχος κανενός κόμματος να προβάλλει τις προσωπικές του θέσεις για την εξωτερική πολιτική και το κόμμα του -τουλάχιστον- να μην το επαναφέρει πάραυτα στην τάξη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να κατανοήσει κάποιος πόση ζημιά κάνει αυτή η τακτική, ούτε ιδιαίτερη εθνική ευαισθησία. Κοινή λογική χρειάζεται».

Ο Τατσόπουλος αδειάζει Θεοδωρίδη: Δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ