Μάριο Μόντι: Παππούς και σωτήρας της Ιταλίας σε προεκλογικό σποτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μάριο Μόντι: Παππούς και σωτήρας της Ιταλίας σε προεκλογικό σποτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το ρόλο του ως παππού και οικογενειάρχη προσπαθεί να «ζεστάνει» την ψήφο των Ιταλών πολιτών ο απερχόμενος τεχνοκράτης πρωθυπουργός της γείτονος.

Λιγότερες δαπάνες και μειωμένους φόρους, κόντρα στη διαφθορά, υπέρ της μείωσης των βουλευτικών εδρών στο ιταλικό κοινοβούλιο και της αύξησης των θέσεων εργασίες. Με αυτές τις προεκλογικές υποσχέσεις-δεσμεύσεις κάνει το γύρο του Διαδικτύου το νέο προεκλογικό σποτ του Προφεσόρε -όπως τον αποκαλούν στη γείτονα- Μάριο Μόντι, που ζητάει από τους Ιταλούς ψηφοφόρους να προτιμήσουν το νεοσυσταθέν κόμμα του «Επιλογή Πολιτών» αφήνοντας πίσω για πάντα τον παλαιοκομματισμό.

Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί εντύπωση στο προεκλογικό σποτ του του απερχόμενου τεχνοκράτη πρωθυπουργού που δεν φημίζεται για τη ζεστασιά του, είναι η προσπάθεια του να συνδυάσει το ρόλο του ως του πολιτικού που θα φέρει την αλλαγή στην Ιταλία, και του οικογενειάρχη.

Μάλιστα για να το επιτύχει αυτό, στο σποτ εμφανίζεται με τα τρία του εγγονάκια και τη σύζυγό του προκειμένου να ταυτιστεί ο μέσος Ιταλός οικογενειάρχης αλλά και να έρθει επικοινωνιακά πιο κοντά στον Ιταλό ψηφοφόρο.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Μόντι κάθεται αρχικά στο πάτωμα μαζί με τα τρία κατάξανθα εγγονάκια του ντυμένα με τα ίδια ρούχα, και στη συνέχεια στην πολυθρόνα να τους διαβάζει αγκαλιά παραμύθια.

Η εικόνα του... απλού Μόντι μέχρι στιγμής έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια από τους Ιταλούς χρήστες του Ίντερνετ πολλοί από τους οποίους χαρακτηρίζουν το προεκλογικό σποτ «γελοίο», «αξιοθρήνητο» αλλά και «τρομακτικό» ενώ άλλοι επικεντρώνονται κοροϊδευτικά στην στιλιστική επιλογή των ρούχων των εγγονών του -Ιταλοί γαρ- θεωρώντας ότι το οικογενειακό πλάνο θυμίζει ταινία τρόμου.

Παρ' όλα αυτά μένει να δείξει πώς θα τα πάει ο Μάριο Μόντι στις επόμενες δημοσκοπήσεις και μετά αυτό το προεκλογικό σποτ, με δεδομένο ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Tecnè για τον τηλεοπτικό σταθμό Sky, καταγράφει 13,2%, ποσοστό που τον φέρνει στην τέταρτη θέση, μετά τον ανισυστημικό Μπέπε Γκρίλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ