Τον Απρίλιο στην αγορά το πολυαναμενόμενο Galaxy S IV της Samsung; - iefimerida.gr

Τον Απρίλιο στην αγορά το πολυαναμενόμενο Galaxy S IV της Samsung;

Τον Απρίλιο στην αγορά το πολυαναμενόμενο Galaxy S IV της Samsung;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν οι διαρροές για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου κινητού της Samsung, Galaxy S IV. Την Τετάρτη η ιστοσελίδα Sammobile διέρρευσε πως η παρουσίασή του θα γίνει στις 15 Μαρτίου και η κυκλοφορία του θα αρχίσει εντός του Απριλίου.

Επίσης στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και μια νέα φωτογραφία του πολυαναμενόμενου Galaxy S IV της Samsung από την οποία προκύπτουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τα όσα είχαν κυκλοφορήσει έως σήμερα.

Βάσει, λοιπόν, των όσων φαίνονται στη φωτογραφία θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4,99 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 τεχνολογίας Gorilla Glass 3, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5450 με χρονισμό στα 2.0GHz, επεξεργαστή γραφικών ARM Mali – T658, 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικός χώρος από 16GB έως 64GB, κάμερα 13 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης 4G/LTE, μπαταρία 3100mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.1 Jelly Bean.

Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στον επεξεργαστή, με τις παλαιότερες φήμες να κάνουν λόγο για τον Exynos 5 Octa και στην μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ