Γιατί πήρε διαζύγιο από τον Alpha η Εύα Καϊλή - iefimerida.gr

Γιατί πήρε διαζύγιο από τον Alpha η Εύα Καϊλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις έξι μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους έπεσαν τίτλοι τέλους της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με το κανάλι της Κάντζας.

Η Εύα Καϊλή αποχώρισε με συνοπτικές διαδικασίες από τη θέση της υπεύθυνης του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του προέδρου του ομίλου έπειτα από έξι μήνες συνεργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λήξη της συνεργασίας έγινε στα πλαίσια περικοπών και μείωσης του μισθολογικού κόστους.

Η ίδια η δημοσιογράφος με δηλώσεις της ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Alpha ήταν καθαρά προσωπικοί.

«Γιά λόγους καθαρά προσωπικούς και όχι επαγγελματικούς, όπως ακούστηκε, λύνεται μια εξαιρετική συνεργασία που είχα με έναν όμιλο με πολύπλευρες δραστηριότητες, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ σε κάτι εντελώς διαφορετικό για μένα ως τώρα. Επέλεξα να προχωρήσω σε κάτι καινούργιο, για το οποίο όμως δεν μπορώ ακόμα να πω περισσότερα. Εχω καλό προαίσθημα για όσα έρχονται και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» σχολίασε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ