Αγέλη τσιταχ κάνει χάδια σε αντιλόπη.... και μετά την τρώνε [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγέλη τσιταχ κάνει χάδια σε αντιλόπη.... και μετά την τρώνε [εικόνες]

Λεοπαρδάλεις κάνουν χάδια σε αντιλόπη.... και μετά την τρώνε [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που τράβηξε ένας φωτογράφος στην Κένυα και παρουσιάζουν καρέ καρέ τρυφερές σκηνές μεταξύ μιας αντιλόπης και μίας αγέλης τσιταχ. Εκεί όμως που ο φωτογράφος νόμιζε ότι θα κέρδιζε βραβείο για την πιο τρυφερή φωτογραφία, τελικά το ένστικτο υπερίσχυσε και η αντιλόπη από κατοικίδιο έγινε μεζές.

Ο φωτογράφος Μισελ Ντενις Χουοτ βρισκόταν σε σαφάρι στην Κένυα, όταν εντόπισε με το φακό του μία αντιλόπη που βρισκόταν κοντά σε μία αγέλη τσιταχ. Το πανέμορφο τετράποδο, όχι μόνο δε σκέφτηκε να τρέξει, αλλά πλησίασε την αγέλη και άρχισε να τρίβει τρυφερά το κεφάλι του σε ένα απο τα τσιταχ.

Εκείνο αρχικά του ανταπέδωσε την τρυφερή κίνηση, χαϊδεύοντας την αντιλόπη στο κεφάλι και γλείφοντάς την, αλλά τελικά θυμήθηκε την θέση του και ότι οι αντιλόπες δεν είναι κατοικίδια και αποφάσισε να τη φάει, αποδεικνύοντας ότι οι νόμοι της φύσης δεν αναιρούνται.

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν καρέ καρέ την εναλλαγή τρυφερότητας και αγριότητας, όπως την απαθανάτισε ο φακός του Μισελ Ντενις Χουοτ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ