Μουσουρούλης σε Παπαδάκη: Σας αφήνω να απολαύσετε τον Στρατούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουσουρούλης σε Παπαδάκη: Σας αφήνω να απολαύσετε τον Στρατούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη στον ANT1 και οι καλεσμένοι της εκπομπής, βουλευτές από τα κόμματα της αντιπολίτευσης του έκαναν επίθεση με αφορμή την επιστράτευση των ναυτεργατών.

«Μιλάτε σαν οικονομικός σύμβουλος των εφοπλιστών, δεν δίνετε δεκάρα για τους νησιώτες και τους ναυτεργάτες» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ενώ ο Δημήτρης Στρατούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για κοινοβουλευτική χούντα και απευθυνόμενος στον υπουργό είπε πως επί έξι μήνες έκανε τον τροχονόμο αντί να πιέσει τις εταιρείες, που έχουν αφήσει απλήρωτους τους ναυτεργάτες.

Από την πλευρά του ο κ. Μουσουρούλης προσπαθούσε να απεμπλακεί από την συζήτηση, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να αποχωρήσει

«Ο κ. Στρατούλης δεν έχει διαβάσει ούτε σελίδα του νομοσχεδίου. Δεν συμμετέχω στην χυδαιολογία του. Σας αφήνω να τον απολαύσετε», πρόσθεσε ο υπουργός φανερά εκνευρισμένος που δεν είχε αποδεσμευτεί από την συζήτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ