Στάση εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακό -Βλάβη στο Μετρό έκλεισαν σταθμοί - iefimerida.gr

Στάση εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακό -Βλάβη στο Μετρό έκλεισαν σταθμοί

Στάση εργασίας σε λεωφορεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ταλαιπωρία περιμένει σήμερα τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αφού από τις 12:00 έως τις 16:00 δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας λεωφορεία, τρόλεϊ στο πλαίσιο της 24ωρης παναττικής απεργίας της ΓΣΕΕ. Χειρόφρενο θα τραβήξουν και οι συρμοί του Προαστιακού.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ και Προαστιακό συμμετέχουν στην 24ωρη παναττική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενες για την απόφαση της κυβέρνησης να κηρύξει επίταξη των πλοίων και επιστράτευση των ναυτικών.

Η ταλαιπωρία όμως για το κοινό ξεκίνησε από νωρίς το πρωί αφού κλειστοί έμειναν για αρκετή ώρα οι σταθμοί του Μετρό στη Δάφνη και τον Άγιο Δημήτριο, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Λίγο πριν τις 8 άνοιξε ο σταθμός της Δάφνης, ενώ κλειστός παραμένει ακόμα του Αγίου Δημητρίου. Τα αίτια των τεχνικών προβλημάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ