Σε Αθήνα και επαρχία ψάχνουν για δύο ακόμη γιάφκες των Πυρήνων - iefimerida.gr

Σε Αθήνα και επαρχία ψάχνουν για δύο ακόμη γιάφκες των Πυρήνων

Σε Αθήνα και επαρχία ψάχνουν για δύο ακόμη γιάφκες των Πυρήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδείξεις ότι τα ασύλληπτα μέλη του νέου βραχίονα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» διατηρούν τουλάχιστον δύο ακόμη κρυσφήγετα και ότι κρύβονται πίσω από ακόμη δύο ληστείες έχουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με πληροφορίες του tovima.gr, τα ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων διατηρούν τουλάχιστον δύο κρησφύγετα, ακόμη, στην Αθήνα ή σε επαρχιακή πόλη.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αρχές έχοντας ενδείξεις ότι πέρα από τον Βελβεντό και τον Φιλώτα Φλώρινας τα μέλη της οργάνωσης έχουν προχωρήσει και σε άλλες δύο ληστείες τραπεζών. Η λεία τους μάλιστα, ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι οι οικονομικές ανάγκες της οργάνωσης ήταν πολύ μεγαλύτερες από ότι αρχικά εκτιμούσαν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως είχαν ενοικιάσει αρκετά διαμερίσματα.

«Η υπόθεση είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι πιστεύαμε αρχικά...», σημειώνουν τα στελέχη της Κατεχάκη μιλώντας προς το tovima.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ