Ηθοποιός άρπαξε φωτιά και κατέρρευσε επί σκηνής [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηθοποιός άρπαξε φωτιά και κατέρρευσε επί σκηνής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε η γενική πρόβα πριν την πρεμιέρα της παράστασης για έναν νεαρό ηθοποιό σε θέατρο του Σικάγου, αφού την ώρα που εκτελούσε ένα εντυπωσιακό νούμερο, περπατώντας σε ξυλοπόδαρα και φυσώντας φωτιές από το στόμα, έπιασε φωτιά το πρόσωπό του και στη συνέχεια το κοστούμι του!

Περπατώντας πάνω σε ξυλοπόδαρα και ενώ η πλατεία του θεάτρου ήταν γεμάτη ο 24χρονος ηθοποιός προσπάθησε να «εκτελέσει» το εντυπωσιακό του νούμερο. Ομως, παρά το γεγονός ότι φορούσε μάσκα από άκαυστο υλικό, φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά και άρπαξε φωτιά.

Αρχικά οι θεατές νόμιζαν ότι όσα βλέπουν είναι στο πλαίσιο της παράστασης. Κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, μόνο όταν όμως ο 24χρονος άρχισε να χτυπιέται και να ουρλιάζει.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια κατέρρευσε και η φωτιά άρχισε να εξαπλώνεται πάνω στη σκηνή. Ανθρωπος της παραγωτής έσπευσε στο σημειό και με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά, σώζοντας ουσιαστικά τον νεαρό.

Ο Ντάνιελ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού και αναπνευστικά προβλήματα.

Ηθοποιός άρπαξε φωτιά και κατέρρευσε επί σκηνής [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ