Μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής έκοψε κατά λάθος το δάκτυλο βρέφους - iefimerida.gr

Μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής έκοψε κατά λάθος το δάκτυλο βρέφους

Μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής έκοψε κατά λάθος το δάκτυλο βρέφους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όταν μία μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους στην προσπάθεια της να αφαιρέσει τον ορό που είχε στο χέρι του το παιδάκι.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν οι γονείς μετέφεραν το 5,5 μηνών κοριτσάκι στο δημόσιο νοσοκομείο του νησιού με υψηλό πυρετό.Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό.

Ωστόσο σύμφωνα με το newsit που επικαλείται τη μητέρα του βρέφους, η μαθητευόμενη νοσηλεύτρια έδειχνε να δυσκολεύεται και πήρε ένα ψαλίδι για να αφαιρέσει την πεταλούδα. Όμως με μια αδέξια κίνηση έκοψε την πεταλούδα και ένα κομμάτι από το δεξί δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Η μητέρα άρχισε να φωνάζει ότι έκοψε το δάχτυλο του παιδιού και μετά λιποθύμησε.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο δωμάτιο, έκλεισαν με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους και του έδωσαν εξιτήριο. Ωστόσο στη διαδρομή το παιδί άρχισε να αιμορραγεί και οι γονείς επέστρεψαν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια οι γονείς πήγαν στην αστυνομία και και έκαναν καταγγελία εναντίον της νεαρής μαθητευόμενης νοσηλεύτριας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ