Για 9 χρόνια ξυπνούσα κάθε μέρα και σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω», αποκαλύπτει έλληνας τραγουδιστής - iefimerida.gr

Για 9 χρόνια ξυπνούσα κάθε μέρα και σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω», αποκαλύπτει έλληνας τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την μάχη του με την κατάθλιψη και την αγωγή με αντικαταθλιπτικά που ακολουθεί μίλησε ο Μηδενιστής σε συνέντευξη που έδωσε σε μηνιαίο περιοδικό.

«Είχα ένα θέμα, το οποίο δεν έχω ξεπεράσει. Για εννέα χρόνια δε υπήρχε μέρα που να μην ξυπνήσω και να σκεφτώ ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να πεθάνω. Πράγματα καθημερινά και απλά με τρόμαζαν. Έτρωγα μεσημεριανό, έπρεπε να μπω για μπάνιο και σκεφτόμουν ότι θα πέθαινα στη ντουζιέρα, ότι θα πάθαινα ανακοπή». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ράπερ στην συνέντευξη που έδωσε στο Plaboy.

Προσθέτοντας πως «Όταν κάνεις έντεκα μήνες ψυχανάλυση και ακολουθείς αγωγή με αντικαταθλιπτικά δεν το λες και 'φλερτ'. Πρόκειται για ένα θέμα που περνάω δέκα χρόνια. Δεν πρέπει όμως να το βλέπουμε ως πρόβλημα και κυρίως δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως κάτι τραγικό ή μη αναστρέψιμο. Δεν μιλάμε για τρελούς. Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για την ασθένεια του 22ου αιώνα. Σήμερα τα αντικαταθλιπτικά είναι το χάπι της εποχής. Είναι μια αγωγή που βοηθάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playboy ψυχανάλυση Μηδενιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ