Το γράμμα στο μπουκάλι βρήκε παραλήπτη, αφού ταξίδεψε επί 23 χρόνια στη Μεσόγειο - iefimerida.gr

Το γράμμα στο μπουκάλι βρήκε παραλήπτη, αφού ταξίδεψε επί 23 χρόνια στη Μεσόγειο

Το γράμμα στο μπουκάλι βρήκε παραλήπτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σας περίμενα» ήταν τα πρώτα λόγια της Ρεγγίνας Εξιους στους δημοσιογράφους που την ενημέρωσαν ότι το γράμμα στο μπουκάλι που είχε πετάξει πριν από 23 χρόνια στη θάλασσα της νοτιανατολικής Μεσόγειος, ξεβράστηκε σε παραλία της Κεφαλλονιάς.

Η 16χρονη, τότε, Ρεγγίνα Εξιους, την Πρωτοχρονιά του 1990 και ενώ έκανε με την οικογένειά της κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, πήρε ένα χαρτί έγραψε το... μήνυμά της, το έβαλε σε ένα άδειο μπουκάλι από κρασί, από τα πολλά που είχαν καταναλώσει εκείνο το βράδυ, και το πέταξε στη θάλασσα.

Μετά από 23 χρόνια περιπλάνησης στη Μεσόγειο το μπουκάλι, με το γράμμα ανέπαφο στο εσωτερικό του, ξεβράστηκε στην παραλία Σκάλα της Κεφαλλονιάς.

Εκεί το εντόπισε ο επιχειρηματίεας Γιώργος Μικελλάτος, ο οποίος έκανε γνωστό το περιεχόμενο του και τα στοιχεία του αποστολέα με μόνο σκοπό να τον βρει. Στην προσπάθεια εντοπισμού του αποστολέα τον βοήθησαν οι δημοσιογράφοι του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων.

Όταν οι δημοσιογράφοι του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων κατόρθωσαν να εντοπίσουν τη Ρεγγίνα, η πρώτη της κουβέντα ήταν: «Σας περίμενα! Εγώ είμαι αυτή που έστειλε το γράμμα!».

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο κ. Μικελλάτος και η Ρεγγίνα Εξιους είχαν την πρώτη τους επικοινωνία μέσω Skype, αφού πρώτα ο επιχειρηματίας είχε επικοινωνήσει με την αδελφή της Πατρίτσια μέσω Facebook.

«Μου είπε ότι την Πρωτοχρονιά του 1990 βρίσκονταν οικογενειακώς στην κρουαζιέρα, κατά την οποία η 16χρονη τότε Ρεγγίνα μέσα στο χαρούμενο κλίμα πέταξε το μπουκάλι στη θάλασσα.

Η Ρεγγίνα έχει πλέον παντρευτεί, είναι μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων ένα είναι βρέφος και ενώ ζει στο Ντόρτμουντ, έχει αλλάξει διεύθυνση. Στη διεύθυνση του γράμματος ζει μόνο η Πατρίτσια με τον πατέρα της», συνεχίζει ο κ. Μικελλάτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ