ΠΑΣΟΚ: Να διερευνηθούν ενδελεχώς οι καταγγελίες περί κακοποίησης κρατουμένων - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Να διερευνηθούν ενδελεχώς οι καταγγελίες περί κακοποίησης κρατουμένων

ΠΑΣΟΚ: Να διερευνηθούν ενδελεχώς οι καταγγελίες περί κακοποίησης κρατουμένων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να διερευνηθεί ταχύτατα και ενδελεχώς κάθε καταγγελία για κακοποίηση κρατουμένων ζητά το ΠΑΣΟΚ το οποίο, παράλληλα, χαρακτηρίζει σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. τη σύλληψη των κατηγορουμένων για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζεται πως στη «Δημοκρατία η Πολιτεία πρέπει να απαντά με τους κανόνες της και να εξασφαλίζει τον αυστηρό σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθερίων».

Παράλληλα, η Ιπποκράτους ζητά την τάχιστη και ενδελεχή διερεύνηση κάθε καταγγελίας για κακοποίηση κρατουμένων από τις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές, καθώς και την άμεση έκδοση των σχετικών πορίσματων προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κου Στάθη Παναγούλη και των συγκρίσεων που έκανε, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως θεωρεί «ότι δεν αξίζουν οποιοδήποτε σχολιασμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ