Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας κυρίας Παναγιώτας Φάκου προκάλεσαν οι καταγγελίες περί κακοποίησης των συλληφθέντων για το διπλό χτύπημα στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την ΕΛ.ΑΣ οι συγγενείς των δραστών προχώρησαν σε καταγγελίες και η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι στους τέσσερις συλληφθέντες ασκήθηκε σωματική βία εκ μέρους των αστυνομικών.

Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη και δείχνουν τους δράστες με σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό τους, αναμένεται να μπουν στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» προκειμένου να διερευνηθεί αν οι νεαροί έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ